Om oss

OM OSS

Produksjonslokaler på Aurskog

TARPON AS


Tarpon er ledende på kunnskap og utvikling innen fleksible matrialer. Det kan være vevde duker, laminerte duker, konstruksjoner og beregninger for utetak, scener og amfi, restauranter, gågater med mere. Vi tilbyr konsulenttjenester og totalpakkeleveranser.  Eksklusive løsninger til seilbåt med spisskompetanse på seil og rigg.

MEDARBEIDERE


Vi er et team med ulike egenskaper og erfaring, og utfyller hverandre godt.

MARIUS BORG-HEGGEDAL

DAGLIG LEDER


Marius er utdannet ingeniør innen produktdesign og har bakgrunn som seilmakermester. Han startet Tarpon Seil i 2009.

TOR EGIL HOLMSEN

ØKONOMIANSVARLIG


Tor Egil er utdannet innen økonomi og administrasjon. Han har også mye praktisk erfaring med sin bakgrunn som gårdbruker.

VÅR HISTORIE


Tarpon Seil ble startet i 2009. I 2014 ble firmaet kjøpt opp av Seil og Rigg gjennom innovasjonsfirmaet Viking Development Group. Tarpon Seil har hatt sin virksomhet i Sandefjord frem til høsten 2016. Da ble produksjonsavdelingen flyttet til Aurskog, øst for Oslo. I dag eies og drives Tarpon Seil av Marius Borg-Heggedal og Tor Egil Holmsen.


I 2016 endret vi firmanavnet til Tarpon AS, og utviklet firmaet til å bli et mer teknologisk firma med modelleringsverktøy og stor kunnskap på duk og komposittbygging av duk. Vi har tatt vare på den tradisjonelle håndverksavdelingen, og til sammen kan vi derfor løse mange utfordringer der fleksibel duk kan brukes.


I 2022 startet Tarpon Seil opp et verksted og kontor også på Blommenholm i Sandvika.